Întoarcerea elevilor la școală în mod fizic ar putea avea loc la începutul lunii aprilie

Scăpăm de o parte din măsurile RESTRICTIVE | Valeriu Gheorghiță: „Vom intra în această perioadă postpandemică sau de endemie”

La sfârșitul lunii martie – începutul lunii aprilie este preconizat că se va termina vaccinarea populației din grupele de risc și acesta ar fi momentul în care elevii s-ar putea întoarce la școală în mod fizic, a declarat, duminică, colonelul dr. Valeriu Gheorghiță (foto) într-o intervenție la Digi 24, notează Mediafax.

Cursurile față în față au fost suspendate începând cu data de 9 noiembrie, iar în prezent, elevii din toată țara desfășoară cursuri online, din cauza pandemiei de coronavirus. România este pregătită, în momentul de față, pentru a începe vaccinarea pe data de 27 decembrie. Primii vaccinați vor face parte din spitale de primă linie, iar imaginile cu primul român vaccinat vor fi transmise în direct.

Preșcolarii și elevii vor intra în vacanța de iarnă miercuri, 23 decembrie, urmând ca începerea cursurilor să se reia pe 11 ianuarie. Următoarea vacanță este programată în perioada 30 ianuarie – 7 februarie 2021, iar semestrul al II-lea va începe luni, 8 februarie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Întoarcerea elevilor la școală în mod fizic ar putea avea loc la începutul lunii aprilie

  1. Este exact ce ne mai lipsea, încă un savant care s-și dea cu părerea despre epidemie, că nu erau destui Iohanis, Orban, Vela, Arafat, Rafila și ceilalți mai mult sau mai puțin implicați în problemă !

Lasă un răspuns