Intervenţie în foţă în Kuncz. Poliţist târât cu maşina de un şofer beat. Suspecţii, bătuţi de oamenii legii, susţin martorii

Intervenţie în forţă într-unul dintre cartierele problematice ale Timişoarei, Kuncz, unde poliţia nu reuşeşte să facă ordine, cu toate echipajele pe care susţine că le trimite în teren.

Duminică dimineaţa, un poliţist a observat o maşină care circula haotic. A încercat să oprească autoturismul însă şoferul şi-a continuat drumul, iar la scurt timp a intrat cu vehiculul în zidul unei case.

Omul legii a încercat să ia cheile autoturismului, moment în care şoferul a pornit în trombă târându-l pe poliţist câţiva metri.

La faţa locului au fost chemate echipe de intervenţie din cadrul jandarmeriei şi poliţiei, localnicii ieşind pe străzi pentru a-şi apăra vecinii.

În haosul produs, susţin martorii, cei doi ocupanţi ai vehiculului au fost bătuţi. Cei doi, care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Acolo, spune o rudă a unuia dintre ei, a văzut urmele bătăii pe care au primit-o suspecţii.

„Sunt de partea dreptăţii. Am văzut poliţistul rănit, am fost martor la haosul creat în cartier. Ba chiar era să fiu lovit de un mascat în momentul în care am încercat să aflu ce se întâmplă, însă nu este normal să fie bătuţi. Au încălcat legea, să plătească, dar nu să fie bătuţi”, spune o rudă a unuia dintre cei doi ocupanţi ai maşinii.

Tânărul care se afla la volan nu avea permis de conducere şi, din câte spune un martor, nu este pentru prima dată când a fost prins de poliţişti băut şi fără pemis, la volan.

În Kuncz, în urmă cu aproximativ doi ani, un alt scandal s-a soldat cu rănirea unui poliţist. Atunci, omul legii a fost lovit cu o cărămidă în cap după ce a lovit, spun martorii, o femeie care avea în braţe un copil. Soţul femeii a reacţionat în apărarea consoartei.

Kuncz este locul unde îşi găsesc adăpost diferite persoane certate cu legea. În acest an, s-a decis ca în cartier să fie realizate patrule mixte formate din echipaje ale Secţiei 2 Poliţie şi Poliţia Locală Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns