Intervenţie contracronometru: Bărbat îngropat de viu în porumb, salvat de pompieri!

Intervenţie contracronometru pentru pompierii arădeni, care au reuşit să salveze un bărbat îngropat de viu în porumb.

Două echipaje SMURD, unul de prim-ajutor de la Punctul de Lucru Vladimirescu, unul de terapie intensivă mobilă, și un echipaj de căutare-salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, în total 12 pompieri, au intervenit în localitatea Vladimirescu pentru salvarea unui bărbat de aproximativ 60 de ani îngropat sub porumb într-un depozit.

CITEŞTE ŞI: Prognoza meteo pentru luna octombrie. De când scad temperaturile

La sosirea echipajului de prim-ajutor, bărbatul era inconștient acoperit parțial de porumb. Salvatorii au solicitat sprijin și au început operațiunile de scoatere a bărbatului și manevre de resuscitare.

După aproximativ 45 minute de intervenție contracronometru, bărbatul avea semne vitale și a fost transportat în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe Arad.

CITEŞTE ŞI: O comună timişeană are peste… 600 de investitori

„Acesta este al treilea accident de muncă în mai puțin de două săptămâni, cu urmări grave, la care subunitățile ISU ARAD intervine.

Facem un nou apel la persoanele care în această perioadă efectuează lucrări în agricultură să respecte cu strictețe normele de siguranță și securitate în muncă, normele şi procedurile de lucru cu utilajele”, a declarat George Pleşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, scrie newsar.ro.

FOTO: ISU Arad


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns