”Intersecția Cetății – Bogdăneștilor a prins contur”, anunță Fritz

”Intersecția Cetății - Bogdăneștilor a prins contur”, anunță Fritz

”Intersecția Cetății – Bogdăneștilor a prins contur”, anunță Fritz

”Intersecția Cetății-Bogdăneștilor a prins contur și este aproape de finalizare”, anunță Dominic Fritz, primarul Timișoarei, pe pagina sa de Facebook, unde publică și câteva imagini.

CITEȘTE ȘI: 1,91 miliarde de lei pentru modernizarea lotului 2 al tronsonului de cale ferată Caransebeș-Timișoara-Arad

De asemenea, edilul spune că anul viitor Bulevardul Cetății și Calea Bogdăneștilor vor fi gata:

”Noua intersecție face posibilă, pentru prima dată, legătura prin linia de tramvai între Torontalului și viitorul Pasaj Solventul, care e în lucru.

Magistrala de apă de pe Cetății este în curs de schimbare, iar anul viitor, atât Cetății, cât și Bogdăneștilor vor fi gata”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “”Intersecția Cetății – Bogdăneștilor a prins contur”, anunță Fritz

 1. Domnule ,,primar” va imbatati cu apa plata. Ne-am saturat de dvs. Tot orasul este ,,varza”… Faci ore-n sir sa traversezi Timisoara de la Sud la Nord-Vest. Incredibil ce se intampla!!! Cand ma gandesc ca vin sarbatorile… imi vine sa ma duc in lume… sa vezi atunci omor pe timisoreni! Chiar, nu puteti solicita Plolitiei Rutiere sa ne ajute la degajarea bulevardelor principale la orele de varf?!?!???

 2. Bă, nu fac pe Gică contra și nu ii iau apărarea lui Fritz, dar în ultimii ani Robu nici nu s-a ocupat de acest resort -transportul public, și cu precădere zona liniilor 4 și 5.

  Dacă ați fi fost o lună primarul orașului ați înțelege cât efort se depune pentru a aduce Timișoara la nivelul unui oraș modern, chiar capitală a Vestului.

  Oradea, Clujul, Craiova ne-au luat-o înainte de câțiva ani, iar noi ședeau în epoca lui Ciuhandu (ex-primarul Timișoarei) la nivelul infrastructurii.

  Va rog sa avem putina răbdare cu primarul nostru, pe care REPET, nu e treaba mea sa-l apăr, dar care a reușit sa pună în practica ideea de lucru/lucrări de reamenajare și reînnoire a liniei de transport. Sigur ca e deranjant, dar ulterior ne vom putea folosi de actualizările făcute infrastructurii.

  De alta parte, dacă ați observat, Fritz măcar se implica în atragerea de capital european (fonduri) pentru viitoarea capitală culturală (pe care am primit-o în Septembrie 2022 de la Ciucă, deci ff târziu!!!)

  Cat am avut premier PSD și PNL la guvernare, nimic nu s-a făcut în Timișoara. Prefer un no name, dacat un politruc care ne amăgește cu ifosele lui.

  De altă parte, deși nu îmi place Fritz, măcar are putini „scheleti în dulap” (a se citi mizerii) pentru care as opta sa continue realizările propuse. Sigur ca nu el face tot, ci Ruben Lațcău care operează tot. Nu-mi place echipa Primăriei, dar măcar la capitolul investiții în infrastructura rutieră se mișcă treaba.

  Fritz, mișcă-te odată cu investițiile și în alte domenii cum ar fi școlile, spitalele, terenurile samd

 3. Este un dezastru in tot perimetrul Bogdăneștilor, Cloșca, Cetății, C Brediceanu. Nu știu prin ce minune ” in lac se vede invers”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *