Internship la Camera Deputaţilor

Internship la Camera Deputaţilor

Internship la Camera Deputaţilor

Studenții și absolvenții se pot înscrie, până în 1 octombrie, pentru o nouă ediție a programului de internship 2023 la Camera Deputaților, care se va desfăşura în perioada 16 octombrie – 15 decembrie.

”Programul de internship la Camera Deputaţilor reprezintă o iniţiativă de transparentizare a procesului legislativ şi de familiarizare a tinerei generaţii cu specificul activităţii Camerei Deputaţilor, viitorii interni având posiblitatea de a participa la activităţile desfăşurate de către comisiile parlamentare sau departamentele participante.

De asemenea, programul include o serie de cursuri, sesiuni tematice şi vizite, complementare activităţii desfăşurate de interni în cadrul structurilor.

Studenţii şi absolvenţii pot aplica în perioada 18 septembrie – 1 octombrie a.c. , prin platforma de servicii online a Camerei Deputaţilor, implementată prin proiectul “Creşterea capacităţii administrative a Camerei Deputaţilor pentru furnizarea de servicii de calitate”, proiect cofinanţat din fonduri europene prin POCA 2014-2020.

Pentru a aplica, se accesează link-ul https://servicii-electronice.cdep.ro , şi se completează formularul din secţiunea CATEGORII DE SERVICII – Informaţii publice – Internship la CDep – Lansează solicitare sau click aici. Evaluarea candidaturilor şi interviurile vor avea loc în prima jumătate a lunii octombrie.

CITEȘTE ȘI: 45 de elevi din mediul rural au experimentat viața de student la Universitatea Politehnica Timișoara

Pe durata desfăşurării internshipului, internii vor primi o indemnizaţie lunară, iar perioada de activitate va fi considerată vechime în muncă.

Durata programului de lucru al internilor va fi de 20 de ore de prezenţă în fiecare săptămână; activitatea va fi remunerată cu suma de 1900 lei/brut/lună, iar perioada de 2 luni va fi considerată vechime în muncă”, transmite Camera Deputaților.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *