Întâmplare sinistră la Timişoara. Cu cadavrul pe maşină? UPDATE: IPJ Timiş spune că evenimentul nu se confirmă

cadavru 1 1

UPDATE:  „Aând în vedere fotografia apărută în spațiul public, în care se observă că pe plafonul unui autoturism ar fi transportat trupul neînsuflețit al unei persoane, vă comunicăm faptul că în urma verificărilor efectuate de polițiștii Municipiul Timișoara a reieșit că evenimentul nu se confirmă.

A fost identificat un bărbat de 28 de ani care va fi sancționat conform Legi nr 61/1991, cu suma de 1000 de lei.

Bărbatul este membrul unei asociații de tineri artiști din Timișoara, cunoscută cu acest gen de activității și expoziții” , a comunicat IPJ Timiș, completând că artistul se deplasa la o expoziție…

 

Ştirea iniţială

„Având în vedere fotografia apărută în spațiul public, în care se observă că pe plafonul unui autoturism ar fi transportat trupul neînsuflețit al unei persoane, vă comunicăm faptul că polițiștii Municipiului Timișoara efectuează verificări în vederea identificării conducătorului auto, stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis, cu puţin timp în urmă, Biroul de presă al IPJ Timiş.

Întâmplare sinistră la Timişoara. Cu cadavrul pe maşină?

Imagina a fost publicată pe grupul de Facebook Info Trafic Jud. Timiş, iar zona din fotografie este Badea Cârţan, Bulevardul Take Ionescu spre strada Simion Bărnuţiu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns