Întâmplare încâlcită, încheiată la poliție

Tânăr băut și drogat, cu permisul anulat, protagonistul unui accident în Timișoara

Întâmplare încâlcită, încheiată la poliție. Sâmbătă, în jurul orei 14.30, un bărbat de 38 de ani, din Petroșani, a sesizat Poliția Municipiului Petroșani cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni fizice, comise de doi minori, în vârstă 12 și 14 ani, din Petroșani.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit că între bărbatul de 38 de ani și cei doi minori a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor discuții în contradictoriu, cei doi minori lovindu-l pe bărbat cu pumnii și picioarele.

Concubina bărbatului agresat, o femeie în vârstă de 30 de ani, a intervenit în apărarea bărbatului și l-a mușcat de cot pe minorul în vârstă de 14 ani.

Ulterior, în incinta Spitalului Municipal din Petroșani, mama minorului în vârstă de 14 ani (care îl însoțea pe minorul agresat) ar fi amenințat-o și ar fi lovit-o pe femeia de 30 de ani (concubina bărbatului agresat).

CITEȘTE ȘI: În ,,culisele” dispeceratului 112 al ISU Timiș, un erou lucrează în spatele telefonului, aducând speranță și salvare

Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și amenințare, cercetările continuând în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor comiterii faptelor și a luării măsurilor legale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *