Întâmplare de pomină: o firmă de construcții și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat pe o stradă

Aproape două milioane de lei pentru străzile din Lugoj

Întâmplare de pomină în vestul ţării: o firmă de construcții și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat pe o stradă

Zeci de metri de asfalt de pe o stradă din orașul Aninoasa, județul Hunedoara, au fost decopertați la puțin timp după ce au fost turnați, după ce două firme s-au certat din cauza prețului lucrărilor. Cele două societăți sunt din Hațeg și Deva și au câștigat contractele pentru apă, respectiv canalizare, scrie Ediția de Dimineață.

Nu s-au înțeles asupra prețului asfaltării, cerut de o a treia firmă, așa că aceasta din urmă a stricat lucrarea pe care o făcuse.

”Cele două firme s-au înțeles să pună jumătate-jumătate să asfalteze înapoi strada. Lucrarea fiind finalizată, toate bune. Ei, cele două firme, după asfaltarea străzii, nu s-au înțeles la prețul asfaltului. Firma care a făcut lucrarea de asfaltare a venit și și-a luat asfaltul. După ce a fost finalizată, a venit și a rașchetat jumătate de asfalt care l-a pus și a spus firmei cu magistrala de apă, refeceți voi”, a declarat primarul orașului Aninoasa, Nicolae Dunca.

CITEŞTE ŞI: Timişoara, secvenţă din cotidian. Unde-s aburi e şi căldură?

Operatorul de apă din Valea Jiului, care e beneficiarul lucrărilor de extindere a rețelelor de apă și canalizare, trebuie acum să găseasă soluții pentru a aduce din nou strada la forma inițială. Primăria amenință cu plângere penală. Asfaltarea străzii din orașul Aninoasa ar fi costat pe fiecare dintre cele două firme are au stricat drumul pentru a introduce țevi de apă și canalizare în jur de 170.000 lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *