Insulă privată cu o singură casă, scoasă la vânzare. Cât costă proprietatea de vis

O insulă privată de pe coasta Norvegiei, pe care se află o singură vilă, a fost scoasă la vânzare pentru suma de aproape două milioane de euro.

Denumită Tjaereholmen, insula de 1,1 acri este împădurită și găzduiește o proprietate cu patru dormitoare, în care pot dormi până la 15 persoane, informează Daily Mail.

Insula a fost scoasă la vânzare de brokerul Erik Steen și se află la o distanță scurtă de mers cu barca de orășelele Lyngor, Risor și Arendal.

„Clădirea a fost gândită atent de un arhitect, pentru a folosi la maximum lumina soarelui care pătrunde în încăperi de la primele raze ale dimineții și până seara. Totodată, are ca scop să se integreze perfect în peisajul natural, fără să fie vizibilă pe pe mare. Camerele au o priveliște incredibilă.

Terasele și grădinile sunt accesibile din două zone ale livingului. În total, sunt patru formitoare, o baie, o debara. Pot dormi confortabil în casă între 11 și 15 persoane”, a declarat Erik Steen.

Potrivit actualului proprietar, insula este aproape și de terenuri de golf, dar și de aeroport, conform stirileprotv.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns