Infracțiuni la rând comise în timp record

tâlhărie

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost marţi prezentat magistraților, cu propunerea de arestare preventivă, după ce fusese reținut de oamenii legii pentru 24 de ore, pe baza unui cuprinzător dosar penal întocmit de polițiști pe numele său.

De loc din Gătaia, tânărul înșirase la rând infracțiune după infracțiune, totul debutând cu furtul unei mașini. La adăpostul nopții, gătăianțul „împrumutase“, un autoturism, instalându-se la volanul acestuia, după care ieșise din micul oraș timișean îndreptându-se spre Deta.

Ajuns în localitate, întreprinzătorul tânăr, care nu poseda nici măcar carnet de conducere, a subtilizat plăcuțele de înmatriculare de pe altă mașină, montându-le în locul celor pe care le avea autoturismul furat din Gătaia.

Șofer înțelept, chiar dacă fără patalama la mână, s-a gândit apoi să alimenteze, oprind la o benzinărie.

Ce-i drept, nu i-a trecut nici un moment prin minte să și plătească, ștergând-o englezește după ce și-a terminat treaba la pompă.

A fost prins însă de polițiști nu după multă vreme, fiind acum cercetat pentru spectaculoasă serie de infracțiuni comisă în timp record.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns