Informatica şi-a serbat „majoratul”

Informatica Timisoara 1

Actuali şi foşti jucători de la Informatica Timişoara şi-au dat întâlnire pe parchetul sălii „Constantin Jude” pentru un amical ce a marcat împlinirea a 18 ani de la înfiinţarea actualei campioane a României.

Iniţiativa a aparţinut fostului portar Cristian Popa, care s-a evidenţiat şi pe teren mare, unde a evoluat la nivelul eşalonului secund, pentru CFR Timişoara, fiind şi multiplu campion european cu naţionala de minifotbal a României.

Băieţii lui Robert Lupu s-au impus cu scorul de 6-3 la finalul celor două reprize de câte 20 de minute, însă au „tremurat” pentru victorie, foştii componenţi ai lotului Informaticii conducând la un moment dat pe tabelă.

La eveniment a fost prezent şi fostul polist Gabriel Torje, care a îmbrăcat în vremea junioratului tricoul echipei de futsal din Timişoara.

Dusan Ivanovic Dule„A fost dorinţa de nuntă a lui Popică de a ne reuni după atâţia ani. Norocul a făcut ca Informatica să câştige în acest an campionatul, totul a ieşit foarte bine. Eu am venit în 2004, când echipa se afla în liga a treia. Toată lumea îmi spunea că sunt nebun când susţineam că obiectivul este să promovăm în eşalonul al doilea şi apoi în prima ligă. Din fericire, dorinţa mea s-a împlinit, am ajuns să evoluăm şi în Liga Campionilor. Am visat la acest lucru de când eram copil, la fel şi când am venit la această echipă. Eu zic că a ieşit ceva frumos din munca noastră de ani de zile, am pus o fundaţie bună. Nu ştiu cum a reuşit Informatica să câştige campionatul în acest sezon cu doar şase jucători… Dacă mai vin doi băieţi se va impune fără drept de apel! La futsal este foarte greu să te bazezi doar pe şase jucători. Echipele din Galaţi şi Deva au avut la dispoziţie trei linii, iar noi doar una. Nu ştiu cum m-am îndrăgostit de futsal. Am fost tot timpul lângă băieţi şi ei cred că au avut o putere mai mare avându-mă alături. Le-am dat o energie pozitivă, cred că este cel mai important lucru pe care am putut să-l ofer, a fost cel mai important rol al meu la această echipă”, ne-a declarat Dusan Ivanovic, unul dintre pilonii formaţiei care a tras obloanele în 2007 şi a fost reactivată de Gabriel Lungu opt ani mai târziu.

Informatica Timisoara 2


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *