Incident șocant la o grădină zoologică din vestul țării: un vizitator a rupt cornul unui căprior, ca suvenir

caprior

Un incident șocant a avut loc la grădina zoologică din Hunedoara. Un vizitator a rupt cornul unui căprior de la pentru a-l lua ca trofeu. Martorii spun că bărbatul a smuls fără milă cornul unui căprior ce se afla într-un țarc. Au fost chemați în ajutor paznicii, dar agresorul nu și-a recunoscut fapta. Dimpotrivă, a devenit recalcitrant și a început să-i amenințe pe oamenii din jur.

Bărbatul a fost imobilizat de agenții de pază care au găsit asupra lui cornul căpriorului. Polițiștii sosiți la fața locului l-au reținut pe bărbat și l-au dus la audieri. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de amenințare.

„În data de 14 .11.2021, în jurul orei 15.20, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că un angajat al grădinii zoologice din localitate se ceartă cu o persoană recalcitrantă. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au aplanat starea conflictuala si l-au identificat pe angajatul grădinii zoologice, care a declarat că ar fi avut o discuție în contradictoriu cu un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Hunedoara, care a devenit recalcitrant și l-ar fi amenințat cu acte de violență, după ce angajatul grădinii zoologice l-a acuzat ca ar fi rupt cornul unui căprior. La rândul său, bărbatul în cauză a declarat că nu l-a amenințat pe angajatul grădinii zoologice, ci doar a ridicat vocea la el, iar cornul (care a fost găsit la fața locului) s-a rupt ca urmare a atingerii gardului împrejmuitor, de către căprior. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de amenințare”, transmit autoritățile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Incident șocant la o grădină zoologică din vestul țării: un vizitator a rupt cornul unui căprior, ca suvenir

  1. Idiot.
    E plin de ei intr un stat fara aplicarea legilor, unde fiecare face cel il duce capul.
    Si se pling de asta cei care chiar pot sa faca ceva.
     

Lasă un răspuns