Incident periculos în centru, la Timișoara. Schela de la Operă, doborâtă de vânt

Județul Timiș s-a aflat astăzi sub incidența unui cod galben de vânt puternic. Incidentele nu au întârziat să apară. Schela ridicată pentru reabilitarea fațadei clădirii operei a fost doborâtă de rafale.

CITEȘTE ȘI: Accident cumplit de autocar. 33 de răniți, printre ei sunt și români

Norocul a făcut ca, în zona în care s-a prăbușit schela să nu se afle niciun trecător. Zona a fost înconjurată cu bandă galbenă de restricționare a accesului de către Poliția Locală.

Pentru început, la clădirea Palatului Cultural vor avea loc lucrări pregătitoare. Astfel, vor fi igienizate zonele de interes care fac obiectul lucrărilor de intervenţie, prin îndepărtarea molozului din pod, desfundarea şi revitalizarea colectoarelor de preluare a apelor pluviale. Lucrările de consolidare vor fi realizate prin injectarea fundaţiilor din exterior folosind reţete moderne.

2 Comments
Dan A. 04/11/2019
Nu-i bai, punem niste pietricele in forma de Ginko Biloba si palmieri in butoi si primarul e fericit, asta e tot ce conteaza.
diedre 04/11/2019
In stilul Robu:firma "De casa"ia lucrarea la pret supraevaluat, incepe cu lucrari de mantuiala, depaseste termenele cu anii, are depasiri de buget etc. Iata primul pas , primul mic dezastru.