Incident grav în sala de operație a spitalului din Lugoj. Asistentă, rănită după ce o lampă UV a căzut peste ea

O asistentă din Lugoj a fost rănită în timp ce participa la o operație

O asistentă de la Spitalul Municipal din Lugoj a ajuns la pe mâinile medicilor din Timișoara după ce a fost victima unui accident petrecut chiar în sala de operație.

CITEȘTE ȘI: SCM Timişoara s-a calificat în finala Cupei României

Mai multe surse au confirmat incidentul pentru Lugoj Info.ro, asta în timp ce reprezentanții instituției au refuzat să facă declarații pe această tema. Sursele citate susțin că nefericitul eveniment s-a petrecut chiar în timpul unei operații când lampa grea de câteva kilograme a căzut peste asistență, cel mai probabil din cauza faptului că a fost montată necorespunzător.

Asistentă rănită trimisă la Timișoara pentru investigații suplimentare

Imediat ce asistența s-a dezmeticit, medicul care efectua operația a continuat operația, cu colega asistență, fără să o trimită să își facă un consult de specialitate, deși lovitură a fost una puternică. Câteva ore mai târziu, asistență a început să se simtă rău și a ajuns pe mâinile colegilor din spitalul lugojean, care până la urmă au decis să o transfere la Timișoara.

După ce a fost supusă unor examene medicale, medicii timișoreni au stabilit că în urmă incidentului din sala de operațieaceastă asistentă a suferit o leziune cervicală minoră. Acum se află internată pe secția de neurochirurgie sub observație. Starea ei nu este gravă.

La Spitalul Municipal din Lugoj s-a deschis o anchetă internă iar luni urmează să fie sesisati și inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns