Incident grav în Timișoara: persoană curentată, în stare de inconștiență. Update: victima, un tânăr de 21 de ani, a murit

Copil de 3 ani, rănit într-un incident produs nu departe de Timişoara

Astăzi, în jurul orei 19, pompierii au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor P.S.I. la o persoană curentată, in apropierea Aerodromului Cioca.

La fața locului s-au deplasat 3 pompieri cu o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului 1 Timișoara și o ambulanță S.A.J.

La sosirea echipajelor de intervenție s-a constatat faptul că victima s-a curentat la un prelungitor electric și se află în stare de inconștiență.

În acest moment se efectuează manevre de resuscitare.

Update: victima a decedat

„Polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe un șantier, în apropierea Aerodromului Cioca,un tânăr de 21 de ani, în timp ce strângea un prelungitor electric, s-a curentat și, din nefericire, a decedat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în care efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest incident”, a transmis IPJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns