Închisoare pentru bărbatul din vestul țării care și-a violat sora imobilizată la pat

viol 1

Magistrații Judecătoriei Petroșani l-au condamnat la nouă ani de închisoare pe Alin Beznă, un recidivist din Petroșani care în ianuarie 2018 și-a violat sora bolnavă, imobilizată la pat.

Magistrații i-au dat șapte ani de închisoare pentru viol, pedeapsă la care i s-au mai adăugat 763 de zile rămase neexecutate dintr-o condamnare mai veche, pentru violarea mamei sale. Agresiunile asupra surorii au avut loc la câteva luni după ce Beznă fusese eliberat pentru bună purtare.

Alin Beznă a petrecut ultimii 20 de ani mai mult în închisoare, după săvârşirea unor infracţiuni grave. A fost eliberat condiţionat septembrie anul trecut, după ispărşirea unei condamnări pentru violarea mamei sale, iar în ianuarie 2018 a fost arestat din nou, după ce şi-a ameninţat sora, bolnavă, cu moartea şi a violat-o.

Alin Beznă şi-a trecut în cazier prima faptă gravă la 19 ani. În ianuarie 1998, a ucis cu mai multe lovituri de cuţit un tânăr din Lupeni, cu care băuse împreună.

A fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar în 2002 instanţele l-au eliberat. La scurt timp, în august 2002 şi-a violat nepoata, minoră, după ce a atras-o într-un loc izolat din Lupeni.

În octombrie 2002 şi-a violat şi sora mai mică, în vârstă de 14 ani, după ce a obligat-o să o însoţească într-o clădire părăsită.

În 2012, la scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare, Beznă şi-a violat mama, în vârstă de 57 de ani.

A fost eliberat cinci ani mai târziu, pentru bună purtare şi s-a întors în Lupeni pentru a se răbuna pe cealaltă soră a sa.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul a profitat de faptul că partenerul de viaţă al surorii sale a plecat de acasă şi s-a năpustit asupra femeii fără să ţină cont de starea precară de sănătate a acesteia, care nu poate respira decât cu un aparat special.

A ameninţat că o va omorî dacă se opune şi dacă va striga după ajutor. Alin Bezna nu a recunoscut faptele, susţinând că era băut, scrie zhd.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *