Închiderea nocturnă a traficului, într-o intersecție din Timișoara

Închiderea nocturnă a traficului, într-o intersecție din Timișoara

Închiderea nocturnă a traficului, într-o intersecție din Timișoara.

Primăria Municipiului Timișoara anunță închiderea traficului rutier  în vederea așternerii covorului asfaltic în intersecția străzilor Calea Sever Bocu – str. Gr. T. Popa – Sf. Apostol Petru și Pavel, începând din data de 14.10.2022 (ora 22,00) și până în data de 15.10.2022 (ora 07,00) cu devierea traficului după cum urmează:
1. Pe relația Sever Bocu – Dumbrăvița  – se deviază traficul pe str. Pomiculturii – str. Holdelor – intersecție str. Holdelor cu str. Sf. Apostoli Petru și Pavel – str. Holdelor intersecție cu str. I.I. dela Brad cu ieșire în intersecția la str. I.I. dela Brad cu Calea Sever Bocu cu ieșire spre Dumbrăvița.
2. Pe relația Dumbravița – se deviază traficul pe str. Armoniei cu ieșire în str. Gr. T. Popa apoi pe str. Mart. Ion Miron cu ieșire în str. Liniștei și ieșire în Calea Sever Bocu;

CITEȘTE ȘI: Fără apă caldă, vineri, 14 octombrie, pentru clienții Colterm din Calea Lugojului, Simion Bărnuțiu, Topologului și Tibiscum 

3. Pe relația str. Sf. Apostoli Petru și Pavel – se deviază traficul pe relația str. Sf. Apostoli Petru și Pavel – str. Holdelor – str. I. I. dela Brad – Calea Sever Bocu – Dumbrăvița și str. Sf. Apostoli Petru și Pavel – str. Holdelor – str. Pomiculturii cu ieșire în Calea Sever Bocu;
4. Pe relația str. Gr. T. Popa – Calea Sever Bocu se deviază traficul pe str., Mart. Ion Miron cu ieșire în str. Liniștei și în Calea Sever Bocu sau în Calea Aradului.
Participanții la trafic cu intrare pe str. Haga la intersecția cu str. Gr. T. Popa vor fi obligați să vireze stânga cu relația str. Mart. Ion Miron sau str. Armoniei .
Traseul deviat al mijloacelor de transport public local va fi comunicat de către Societatea de Transport Public Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *