Închidere temporară de circulație la trecerea de cale ferată de pe DJ 691. Când va avea loc și care sunt rutele ocolitoare

Închidere temporară de circulație la trecerea de cale ferată de pe DJ 691. Când va avea loc și care sunt rutele ocolitoare. Pentru efectuarea unor lucrări de specialitate în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată situată pe DJ 691, la intrare în localitatea Giarmata, care fac parte din modernizarea tronsonului 2 - extindere la patru benzi a porțiunii de la Centura

Închidere temporară de circulație la trecerea de cale ferată de pe DJ 691. Când va avea loc și care sunt rutele ocolitoare.

Pentru efectuarea unor lucrări de specialitate în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată situată pe DJ 691, la intrare în localitatea Giarmata, care fac parte din modernizarea tronsonului 2 – extindere la patru benzi a porțiunii de la Centura Timișoarei la Autostrada A1, Consiliul Județean Timiș anunță că traficul rutier va fi închis vineri, 24 noiembrie 2023, în intervalul orar 10– 14.

CITEȘTE ȘI: Un nou parc fotovoltaic în Timiș

Între aceste ore, circulația  va fi deviată pe ruta ocolitoare DC 58: intersecție DJ 691 cu DC 58 (Giarmata) – trecere la nivel cu calea ferată DC 58 – DJ 691.

Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție și să urmărească semnalizarea rutieră de la fața locului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *