Încet-încet, la Timișoara, vine rândul trotuarelor

Viceprimarul Timișorei Ruben Lațcău a fost în inspecție pe teren pentru a vedea cum se lucrează la refacerea trotuarelor, ajunse o veritabilă rușine pentru oraș.

CITEȘTE ȘI: Timiş: Nicio persoană nu s-a imunizat în cabinetele medicilor de familie, în a doua zi a proiectului-pilot

„Azi am fost să văd cum merge munca la reparațiile de trotuare și străzi pe care primăria le-a cerut în ianuarie și februarie în tot orașul. Mi-a fost foarte clar de la încept de mandat că trebuie să schimbăm macazul în modul în care abordăm reparațiile din oraș și să ajungem și în zonele periferice. În ultimii ani reparațiile s-au axat pe aceleași străzi din centru. Andreescu, Horia, Crișan, Renașterii, Aluniș, Ion Barbu, Deleanu sunt doar câteva dintre străzile pe ale căror trotuare lucrăm sau vom lucra în această lună.

Operatorii de rețele au început de asemenea să repare trotuarele pe care le-au spart anul trecut. Am vorbit cu mulți cetățeni și primesc multe mesaje și poze cu probleme din toate cartierele. Știu că nevoile sunt mari și că trotuarele, dar și străzile, din multe zonele ale orașului sunt într-o stare deplorabilă. Vom continua să reparăm anul acesta în zone în care de peste 10 ani nu s-a mai intervenit. Situații în care asfaltăm șoseaua dar lăsăm trotuarul nereparat nu vor mai exista.

Apreciez munca pe care o depun cei de la SDM zilele acestea pe tortuare înguste, cu acces limitat, unde se lucrează manual. Ar fi mult mai ușor să reparăm aceleași bulevarde dar a venit vremea să facem și lucrurile mai puțin spectaculoase dar necesare. Știu că asfaltarea trotuarelor nu este soluția modernă. În anii următori vom încerca să îmbunătățim materialele din care construim spațiul public”, a explicat Ruben Lațcău.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Încet-încet, la Timișoara, vine rândul trotuarelor

Lasă un răspuns