ÎNCERCAREA MOARTE N-ARE…

Instaurarea unui nou guvern la Palatul Victoria constituie un alt prilej pentru primarul Timișoarei să solicite Ministerului Transporturilor tratarea orașului de pe Bega așa cum merită.

„Voi trimite o adresă Ministerului Transporturilor prin care voi solicita respectuos ca șoseaua de centură din sudul Timișoarei să fie tratată cu prioritate și să fie inclusă la finanțare pentru 2016. Sper ca de data aceasta demersurile mele să fie tratate cu înțelegerea corectă a lucrurilor. Nu este potrivit aici cuvântul bunăvoință, ci termenul corectitudine, pentru că guvernele anterioare au fost total incorecte față de orașul nostru. Noi nu am cerut favoruri, ci ceea ce merităm. Să nu uităm că s-a ajuns până acolo încât am avut parte de la Ministerul Transporturilor și de un mesaj prin care se spunea că Timișoara nu are nevoie de centură”, a spus Nicolae Robu.

Chiar dacă edilul consideră că a venit vremea ca guvernul să se aplece asupra nevoilor Timișoarei la nivelul la care merită, locuitorii orașului nu au cum să uite că pe la conducerea Ministerului Transporturilor s-au perindat miniștri de toate culorile și, cu toate speranțele care le-au fost date în 2012, nici în ultimii doi-trei ani nu s-a întâmplat nimic în privința centurii de sud.

Mai mult, șoseaua era gata-gata să fie exlcusă din masterplanul de transport. Așa se face că aproape nimeni nu își face iluzii în privința tratamentului corect pe care l-ar putea primi Timișoara în privința infrastructurii, tocmai acum când avem un guvern tehnocrat, cu mandatul limitat la cel mult un an. Dar, în același timp, încercarea moarte n-are…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns