Începe și deratizarea la Timișoara!

deratizare 2

Primăria Timișoara anunță că începând cu data de 18 mai se vor executa servicii de dezinsecţie terestră şi deratizare pe domeniul public al municipiului.

Produsele folosite sunt: Deration  Pellet , având substanţa activă Bromadiolone pentru combaterea rozătoarelor; Cymima Plus, având substanţa activă Cipermetrin pentru combaterea ţânţarilor adulţi; Vectobag WG cu substanţa activă Bacillus thrugiensis, pentru combaterea larvelor.

Crescătorii de albine sunt rugaţi ca în perioada menţionată să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor, respectiv scoaterea stupilor în afara ariei de stropire.

Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, municipalitatea face apel la toţi timișorenii să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi de combatere a muştelor, ţânţarilor şi a altor insecte producătoare de disconfort, în caz contrar fiind pasibili de amenzi cuprinse între 500 și 1.000 de lei pentru persoanele fizice şi între 1.000 și 2.500 de lei pentru persoanele juridice.

În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestei acțiuni, perioada de efectuare a activității de dezinsecţie şi deratizare va fi prelungită.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns