Încep Zilele Cartierului Plopi-Kuncz

zilele cartierului

Sâmbătă şi duminică se vor desfăşura Zilele Cartierului Plopi-Kuncz, eveniment organizat de consiliul consultativ de cartier din zonă, în colaborare cu Primăria Municipiului Timişoara, Consiliul Local, Casa de Cultură şi parohie.

Programul de sâmbătă va începe la ora 10, cu activităţi la care sunt aşteptaţi copiii: concurs de desene pe asfalt şi pe hârtie, la Şcoala Generală nr. 4, minifotbal şi handbal copii, pe terenul de handbal al aceleiaşi instituţii de învăţământ, iar pe strada General Gh. Magheru vor avea loc competiţii cu biciclete, trotinete şi patine cu rotile.

De asemenea, se vor desfășura concursuri de bancuri, glume şi poveşti, iar între orele 12 și 18 va fi program muzical şi de divertisment.

De la ora 18 până la 23, dansurile și jocurile populare vor întreține atmosfera.

Duminică, între orele 10 și 14, pe terenul de sport din apropierea Şcolii Generale nr. 4 vor avea loc meciuri de fotbal între căsătoriți și necăsătoriți, dar și competiții de şah şi table.

Muzica modernă şi diverse momente de divertisment vor întreține atmosfera până la ora 18, apoi până la ora 23 sunt programate recitaluri folclorice.

Foto arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *