Încep lucrările la canalizare într-o comună de lângă Timișoara

Crește gradul de confort pentru locuitorii comunei Șag. De luna viitoare, încep lucrările la canalizare, mai exact în vatra veche a satului. Valoarea lucrărilor, finanțate din fonduri europene, este de 6 milioane de euro, iar termenul de realizare este de 24 de luni.

Pentru cartierul nou din zona mânăstirii a fost semnat un contract de finanțare în valoare de cinci milioane de euro, urmând să fie demarată procedura de licitație pentru proiectare și execuție.

”Vom încerca să realizăm în paralel ambele proiecte, astfel încât toată lumea să se bucure de beneficiile introducerii canalizării”, a declarat Flavius Roșu, primarul comunei Șag. Pe de aaltă parte, tot de luna viitoare, încep și lucrările la sala de sport, care va avea o capacitate de 102 locuri. În acest caz, valoarea investiției, realizată prin Compania Națională de Investiții (CNI), este de 1,5 milioane de euro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Încep lucrările la canalizare într-o comună de lângă Timișoara

  1. La alegerile de anul viitor🤣. 4 ani a durat preluarea unor drumuri de catre primarie. Concluzia trage-o singur, e simplu😅

Lasă un răspuns