Incendiu violent în vestul țării. Un imobil a fost cuprins de flăcări

Incendiu violent în vestul țării. Un imobil a fost cuprins de flăcări

Incendiu violent în vestul țării. Un imobil a fost cuprins de flăcări

Un imobil a fost cuprins de flăcări în ieri seară în județul Arad.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, este vorba despre o anexă gospodărească din orașul Sebiș, conform newsar.ro.

La fața locului au intervenit Detașamentul Sebiș și Detașamentul Ineu al ISU, cu trei autospeciale de stingere cu spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și un echipaj SMURD, pentru orice eventualitate.

Două ore de luptă cu focul

„Pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din orașul Sebiș.

CITEȘTE ȘI: Liber la Margina!

Pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului Sebiș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, iar din cadrul Detașamentului Ineu, două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă, încadrate cu 17 subofițeri.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent cu flacără deschisă atât în interiorul anexei, propagat la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 160 de mp cu posibilitatea de extindere la întreaga locuință lipită de anexă precum și la imobilele învecinate.

Intervenția promptă a pompierilor a făcut că incendiul să fie localizat în limitele găsite. De asemenea salvatorii au intervenit pentru evacuarea a patru butelii care se aflau în interiorul anexei.

După aproximativ două ore de luptă cu flăcările incediul a fost lichidat.

În urma flăcărilor au ars: anexa gospodărească și bunurile aflate în interior precum și o parte din acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 160 de mp. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit produs din cauza unei instalații electrice necorespunzătoare care alimenta o ladă frigorifică”, transmite ISU Arad.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *