Incendiu la un bloc din Timișoara. 40 de persoane au fost evacuate

Incendiu la un bloc din Timișoara

Incendiu la un bloc din Timișoara

Pompierii timișeni au fost solicitați, în această dimineață, la ora 3,29 să intervină pentru stingerea unui incendiu într-un bloc de 4 etaje, situat pe Aleea Pădurea Verde din Timișoara.

Pentru gestionarea evenimentului a fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara, iar la fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă si spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, un echipaj SMURD și un efectiv de 16 pompieri.

CITEȘTE ȘI: Avertisment: Un nou tip de fraudă online în România. În ultimele zile au fost semnalate numeroase cazuri

La sosirea forțelor de intervenție și după recunoașterea în teren, s-a constatat că incendiul se manifesta la o canapea aflată pe holul blocului.

Din imobil s-au autoevacuat 40 de persoane, dintre care, un copil în vârstă de 12 ani a fost evaluat de către echipajul SMURD, fiind suferind de astm.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea incendiului și ventilarea încăperilor și spațiilor comune.

În urma incendiului au fost afectate: o canapea, 5 contoare electrice și un senzor de gaz. Pentru gestionarea evenimentului au fost anunțați și distribuitorii de energie electrică și gaze.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, a fost stabilită cauza probabilă a producerii incendiului: fumatul în locuri nepermise.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *