Incendiu cumplit în vestul țării: gospodărie distrusă

Un incendiu a avut loc în localitatea hunedoreană Baru, iar arderea, produsă de un scurtcircuit, a distrus tot mobilierul şi aparatele electrocasnice însă nu s-a extins la alte anexe sau locuinţe.

CITEȘTE ȘI: Cand vine iarna cu adevarat? Vortexul polar ajunge in Romania

Cei 13 pompieri militari ai Detaşamentului Petroşani şi Gărzii Baru implicaţi în operaţiunile de stingere au găsit incendiul generalizat la o casa cu o suprafaţă de aproximativ 50 mp, conform hunedoaralibera.ro

Momentul izbucnirii incendiului în timpul nopţii a determinat observarea şi anunţarea cu întârziere a arderii ce s-a extins cu rapiditate la întreaga locuinţă construită din lemn. Din fericire, nimeni nu a fost rănit casa fiind locuită doar temporar iar noaptea trecută proprietarul nu se afla în locuinţă.

Pompierii au reuşit evacuarea din casă a două butelii degradate, care puteau genera o deflagraţie, şi au lichidat incendiul după mai multe ore de efort susţinut.

Arderea, produsă de un scurtcircuit, a distrus tot mobilierul şi aparatele electrocasnice însă nu s-a extins la alte anexe sau locuinţe.

0 Comments

No Comment.