Incendiu cumplit în vestul țării: coloana de fum, vizibilă de la mai mulți kilometri

Pompierii au intervenit, miercuri, la un incendiu de proporţii care a izbucnit într-un centru de colectare a fierului vechi din Simeria. Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum, dar fumi nu a ajuns în zonele de case, nefiind necesară avertizarea populaţiei.

CITEȘTE ȘI: Se închide strada Nicolae Andreescu

”Ajunşi la locul în care se dezvolta incendiul pompierii au constatat că arderea se manifesta la caroserii auto dezafectate depozitate în aer liber pe aproximativ 400 metri patraţi. Incendiul a fost în scurtă vreme localizat, în zonă neexistând pericolul propagării la locuinţe sau hale industriale. De asemenea, nimeni nu a fost rănit sau intoxicat cu fum. Cantitatea mare de fum degajată în atmosferă a impus notificarea Gărzii de Mediu în vederea stabilirii gradului de poluare în urma incendiului”, a transmis ISU Hunedoara.

Sursa citată a precizat că, deoarece norul de fum nu a fost direcţionat de curenţii de aer spre zonele locuite nu s-a impus avertizarea populaţie prin intermediul Ro-Alert.

Pompierii au precizat că, după finalizarea operaţiunilor de lichidare a incendiului se va stabili o cauză probabilă de generare a acestuia.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns