Incendiu: 30 de pompieri au intervenit de urgență în Ghiroda. Foto

pompieri 40

Pompierii au fost  solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu la o hală în Ghiroda. Din apelul inițial,  s-a înțeles că ar fi vorba de o hală service auto. La locul intervenției s-au deplasat de urgență 30 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere, o autoscară de lucru la înălțime și 2 echipaje SMURD.

CITEȘTE ȘI: Morile de apă de la Rudăria, redate circuitului turistic, cu ajutorul a peste 200 de voluntari

La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta la acoperișul unei hale de confecții metalice, pe o suprafață de aproximativ 150 mp.

Incendiul a fost localizat  și se lucrează pentru identificarea focarelor ascunse și pentru identificarea cauzei incendiului.

În urma incendiului a fost afectat acoperișul halei pe o suprafață de aproximativ 150 mp, a ars instalația electrică din interiorul halei și un utilaj pentru vopsit.

CITEŞTE ŞI: Daune de 17.000 de euro pentru o fetiță mușcată de un câine fără stăpân. Mama minorei a pierdut sarcina din cauza şocului

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, o singură persoană a fost evaluată la fața locului însă nu a necesitat transportul la spital.

foto: ISU Timiș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *