Incendii, unul după altul, într-un oraș din vestul țării. Au luat foc o sală de evenimente și un atelier auto. Foto

incendiu evenimente 1

S-a dat alarma la Reșița iar pompierii au avut de-a face cu două incendii, izbucnite unul după altul. Mai întâi corul în care se țineau evenimente unei firme de profil,  Memento, a fost cuprins de flăcări. A urmat un atelier de dezmembrări auto.

CITEȘTE ȘI: Alexandru Rafila: Nu cred că programul redus al magazinelor a fost o decizie bună. Cozile s-au mutat la benzinării

La 112 a fost anunțat, mai întâi, un incendiu la Memento (Sala de evenimente – cortul), la  kilometrul 6.  Au intervenit  de urgență cei de la Detașamentul Reșița, cu două echipaje de pompieri militari, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD. Incendiul a fost localizat,apoi lichidat. Nu s-au înregistrat victime.

După aproximativ 30 de minute, era semnalat un incendiu la un garaj (atelier dezmembrări auto)  de pe str. Poiana Golului,tot în Reșița. Au intervenit  două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere, din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița. Incendiula fost stins și nu s-au înregistrat  victime.

sursa foto: ISU Caraș-Severin


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns