Încă un pas pentru rețeaua de gaz din câteva comune timișene

Încă un pas pentru rețeaua de gaz din câteva comune timișene

Încă un pas pentru rețeaua de gaz din câteva comune timișene

Un grup de 11 comune din centrul și sud-estul județului Timiș s-au asociat, în urmă cu mai bine de un an, pentru realizarea unui important obiectiv de investiții pentru comunitățile locale reprezentate: înființarea unui sistem inteligent de distribuție a gazului natural (pentru zece din comunele asociate), respectiv, extinderea rețelei existente (în cazul Belințului).

Asocierea, care mai cuprinde comunele Boldur, Nițchidorf, Darova, Pădureni, Racovița, Sacoșu Turcesc, Tormac, Victor Vlad Delamarina, Știuca și Găvojdia și al cărei obiectiv de investiții este finanțat, cu sprijinul asociația de dezvoltare intercomunitară Distribuție Gaz Timiș-Centru, prin programul guvernamental Anghel Saligny, a procedat recent la centralizarea cofinanțărilor pe care și le-au asumat administrațiile locale implicate.

CITEȘTE ȘI: Oameni revoltați la Ghiroda și Giarmata Vii, după ce SMTT a anunțat că scoate 12 curse pe ruta Timișoara

Zilele trecute, a fost rândul consilierilor locali din comuna Darova să aprobe virarea, de la bugetul propriu, a sumelor de 27.200 de lei pentru elaborarea studiului de fezabilitate și, respectiv, 23.800 pentru serviciile de consultanță aferente.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Încă un pas pentru rețeaua de gaz din câteva comune timișene

  1. De satul Dinias alias Peciu Nou a auzit cineva ???? De ce NU pomenește nimeni ca la Dinias NU este gaz ?? Credeți ca Diniasul trebuie sa rămână în EPOCA DE PIATRA ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *