Încă un motociclist accidentat grav. S-a izbit de un indicator, încercând să evite impactul cu o maşină

Încă un motociclist accidentat grav. S-a izbit de un indicator, încercând să evite impactul cu o maşină.

Încă un motociclist accidentat grav. S-a izbit de un indicator, încercând să evite impactul cu o maşină. Asta după ce, luni, un motociclist fără permis a fost implicat într-un eveniment rutier.

Marţi, 22 august, în jurul orei 11:45, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată despre faptul că pe D.N. 66,  în localitatea Bănița, a avut loc un accident rutier.

Potrivit IPJ Hunedoara, echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, în urma verificărilor preliminare, a constatat că „un bărbat în vârstă  de 63 de ani, din comuna Bănița, aflat la volanul unui autoturism, s-a pus în mișcare de pe o proprietate alăturată DN 66, a pătruns și a continuat deplasarea pe DN 66, pe sensul de mers Petroșani-Hațeg, moment în care un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Petroșani care conducea o motocicletă pe același sens de mers, pentru a evita impactul, a virat dreapta și a lovit indicatorul de orientare „ieșire din localitate””.

În urma accidentului a rezultat rănirea tânărului de 28 de ani, care se afla singur pe motocicletă. Polițiștii au întocmit dosar penal.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *