Încă o escrocherie dată în vileag

ioan dina

Zilele trecute am publicat articolul intitulat „Un timișorean înșelat de o firmă vrea să i se facă dreptate”, în care prezentam cazul lui Ioan Dina, rămas fără câteva mii de euro, în urma semnării unui contract de execuție a unei instalații de încălzire cu SC Deservinstal DS SRL Timișoara. Practic, patroana firmei respective, Elena Ursulean, a încasat banii omului și l-a lăsat cu ochii-n soare.

Protecția Consumatorilor i-a dat dreptate lui Ioan Dina, amendând firma și obligând-o la restituirea sumei către client, însă, evident, nu s-a întâmplat nimic în acest sens. În urma publicării articolului și pe site-ul ziarului, un cititor, „Detectiv particular Timișoara”, a postat următoarele:

„Elena Ursulean și-a înființat o nouă firmă în 2015, la aceeași adresă pe care o are și SC Deservinstal SRL, str. Moldovei nr. 7 A, cam. 2, Timișoara. Firma <cea nouă> se numește Eu Vest Instal SRL. SC Deservinstal SRL a fost executată silit de către BCR în 2013 -dosar – 25179/325/2013, restanțe totale de 333.541 lei, are incidente de plăți cu cecuri în valoare de 79.660 lei. Sfătuim persoana păgubită să depună o plângere la poliție pentru înșelăciune”.

În paralel cu sesizarea făcută la Protecția Consumatorilor, Ioan Dina a înaintat o plângere și la poliție, însă i s-a răspuns, la vremea respectivă, că nu este de competența organelor de poliție cazul respectiv, ci de cea a instanțelor de judecată.

Poate acum, în noile circumstanțe, când este de natura evidenței că mișcarea cu abandonarea unei firme și înființarea alteia noi este una făcută cu scopul de ștergere a urmelor, vor considera și onor polițiștii că e de resortul lor să înceapă niște cercetări în acest caz…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *