Încă două tramvaie Armonia vor ajunge la Timişoara săptămâna viitoare

armonia 1

Un al treilea tramvai reabilitat şi, după datina municipală, botezat Armonia, a intrat recent în dotarea Regiei Autonome de Transport Timişoara (RATT) şi va fi introdus în circulaţie în curând.

După cum anunţă Nicolae Robu, primarul Timişoarei, în cursul săptămânii viitoare RATT va primi alte două tramvaie modernizate, unul de la Paşcani, celălalt de la Arad. Edilul-şef îi asigură pe timişoreni că până la sfârşitul anului toate cele cinci tramvaie „tunate” vor fi în serviciul transportului public local.

„Vor fi verificate în perioada următoare, să nu se fi produs stricăciuni în cursul transportului. Poate fi vorba despre un bec spart sau de câte o zgârietură, lucruri care sunt uşor remediabile”, susţine Robu.

Cu totul, 14 tramvaie second-hand ale RATT au fost trimise la întreprinderile specializate din Arad şi Paşcani, pentru reabilitare. „Încă nouă tramvaie mai sunt în lucru şi urmează să fie aduse la Timişoara în cursul lunilor următoare”, promite şeful municipalităţii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Încă două tramvaie Armonia vor ajunge la Timişoara săptămâna viitoare

  1. Primarul cu competente si in vehicule electrice afirma „vor fi verificate… poate fi vorba despre un bec spart sau o zgarietura”. Doar atat? La primele doua tramvaie cei care au elaborat caietul de sarcini, fabrica dar mai ales „specialistii” din RATT si din primarie care au semnat receptia nu au descoperit ca tramvaiele au probleme cu sistemul de franare, cu circuitele de comanda si mai ales ce vedea si un orb, tramvaiele nu aveau … bare de sustinere la usi! Prostia si politica se tin strans de mana pentru a nu se … pierde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *