Încă două concerte în Piața Victoriei

Cu ocazia împlinirii a 10 ani de existenţă a Târgului de Crăciun, în 19 decembrie, de la ora 19, va avea loc în Piața Victoriei din Timișoara, un concert special.

Va urca pe scenă, mai întâi, trupa Hara, înființată la Cluj-Napoca, care combină cu multă naturaleţe elemente de rock alternativ, electro-pop, sonorităţi celtice şi folclor românesc, într-o interpretare personală.

După clujeni, va urma legendara trupă Phoenix, una dintre primele trupe de muzică rock din România, care a demonstrat şi demonstrează în continuare că este un reper important în existenţa şi spiritul oraşului Timişoara.

La 27 de ani de la Revoluţia Română, municipalitatea timişoreană organizează în 20 decembrie, de la ora 18, în Piaţa Victoriei, concertul Rock for Revolution, în memoria eroilor care s-au jertfit pentru libertate în Decembrie 1989.

Programul va începe cu trupa Sonatic, un ansamblu timișorean vocal-instrumental de influență folk-rock. Pro Musica, una din trupele de legendă ale Timişoarei, înfiinţată acum 43 de ani, cu un lung şi complex parcurs muzical, va concerta pentru cei aflați în centrul orașului.

Ei vor fi urmați de cei de la „Pasărea Rock”, un proiect nou, lansat pe piața muzicală din România în 2014, dar și de școală, pentru că îi are membri fondatori pe Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţăndărică.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Încă două concerte în Piața Victoriei

  1. AU OCHELARI NEGRI TOTI TREI ! DE CE TOTUSI TOTI TREI LASA SA SE VADA OCHII? LA CE MAT TREBUIE SA POARTE OCHELARI NEGRII ??!! …. !!!

Lasă un răspuns