Încă două cazuri de coronavirus în România: în Timișoara și Hunedoara!

Aproape două sute de noi infectări cu Covid-19 în Timiş. Un deces în ultimele 24 de ore. Şapte focare active la nivelul judeţului

Au fost confirmate alte două cazuri de persoane care sunt infectate cu noul coronavirus (COVID-19), numărul cazurilor ajungând astfel la 11, informează autorităţile.

„Un caz privește o tânără de 15 ani din Timișoara, care studiază în aceeași unitate de învățământ cu ceilalți doi tineri de 16 ani din Timișoara, dar într-o altă clasă.  La acest moment cursurile instituției de învățământ sunt suspendate până pe 11 martie a.c., urmând ca în cursul zilei de luni, 9 martie a.c., comitetul județean pentru situații de urgență să decidă suspendarea cursurilor până la 14 zile.  Tânăra de 15 ani s-a prezentat în cursul zilei de ieri la Spitalul de copii din Timișoara, prezentând simptome de febră și tuse și luându-se decizia internării și prelevării de probe la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara. În prezent, starea sa de sănătate este ameliorată, fără febră.  Al doilea caz este al unei fete de 16 ani din Hunedoara, care a călătorit în același avion în imediata proximitate a bărbatului de 40 de ani din Hunedoara, confirmat în cursul zilei de ieri cu infecție cu noul coronavirus (COVID-19). Tânăra de 16 ani este asimptomatică și va fi internată la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara”, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Anunţul vine la scurt timp după ce autorităţile abia anunţaseră un bilanţ de 9 pacienţi infectaţi cu coronavirus.

observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Încă două cazuri de coronavirus în România: în Timișoara și Hunedoara!

  1. DNA Prefect, poate luni chemați DSP și ISJTM -Inspectoratul Scolar, și ai interpelați cum e cu igiena in scoli. Cum se spală (sau NU) , copiii cu apa bocnă de rece de la chiuvete.
    Pariu că la voi in instituții v-ați asigurat acest comfort?! (chiar rezonabil, in secol 21) Dar ptr micuții noștri nu va interesează, evident.
    Sa le înghețe mâinile, să rămână cu microbii pe ei…
    Chiar și la benzinării sau Mac Donald’s au apă caldă la toalete, daca nu știați, incompetenților din vârful administrației!
    In schimb mimați in fața camerelor grija ptr populație, in plin pericol de epidemie

Lasă un răspuns