Încă doi tineri prinşi drogaţi la volan

Încă doi tineri prinşi drogaţi la volan

Încă doi tineri prinşi drogaţi la volan. Polițiștii rutieri de la Poliția Municipiului Reșița au oprit pentru control, luni la orele amiezii, pe strada Timișoarei-Triaj, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Reșița, în cazul căruia aparatul Drugtest a indicat rezultat pozitiv pentru THC.

De asemenea, la controlul autoturismului, în interior au fost găsite două folii de staniol conținând materie vegetală de culoare verde-oliv, care au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

În cursul nopții, la ora 1.50, un alt tânăr de 23 de ani, tot din Reșița, a fost depistat de polițiști conducând un autoturism pe strada Timișoarei-Triaj, iar la testarea Drugtest, oamenii legii au constatat că acesta a consumat substanțe psihoactive.

La controlul autovehiculului, în interiorul mașinii au fost găsite fragmente vegetale de culoare verde-oliv, care au fost ridicate de polițiști pentru continuarea cercetărilor.

CITEŞTE ŞI: Raliuri pe Autostrada A1, în Timiş. Poliţia a scos radarele

„În ambele cazuri, cei doi bărbați au fost conduși la spital în vederea prelevării de mostre biologice, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarelor penale întocmite.

Consumul de alcool și droguri scade nivelul de concentrare al atenției la volan, scade percepția, câmpul vizual se reduce, iar timpul de reacție se mărește. O altă consecință a consumului acestor substanțe este reprezentată de evaluarea greșită a distanțelor și a vitezelor, pericolele și riscurile în trafic fiind subestimate, capacitatea de gândire și reflexele diminuate ceea ce crește semnificativ riscul implicării în accidente rutiere.

Fiți responsabili în trafic! Nu conduceți vehicule sub influența alcoolului sau a drogurilor!

Nu vă puneți în pericol viața și libertatea și nu fiți indiferenți la ceilalți participanți la trafic!”, a transmis IPJ Caraş-Severin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *