Înarmat cu un cuţit, un bărbat a vrut să jefuiască un magazin de telefoane mobile din vestul ţării

Un bărbat a vrut să jefuiască un magazin care comercializează telefoane mobile în cartierul Vlaicu din Arad. Bărbatul, înarmat cu un cuțit, a intrat în respectivul magazin și a amenințat-o pe vânzătoare, cerându-i acesteia să îi dea toate telefoanele pe care le avea în magazin. Vânzătoarea însă, deși s-a speriat, a refuzat să cadă pradă amenințărilor bărbatului și a început să strige, moment în care hoțul a luat-o la fugă.

Alertați de vânzătoare, polițiștii au reușit să-l caputreze pe bărbatul care a vrut să jefuiască magazinul de telefoane la scurt timp.

„Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Arad, ar fi intrat într-un magazin de pe Calea Aurel Vlaicu, având ca obiect comercializarea de telefoane mobile, și ameninând cu un cuțit ar fi solicitat vânzătoarei să-i înmâneze toate telefoanele supuse vânzării. Întrucât vânzătoarea și-a manifestat refuzul, bărbatul a fugit din magazin, fiind depistat și identificat la scurt timp de către polițiști. În baza probatoriului administrat, judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea de arestare preventivă, pe numele bărbatului fiind emis un mandat de arestare pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, a declarat, pentru Special Arad, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, inspector de poliție Lorena Radu, conform specialarad.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns