Înarmat cu un cuțit, a lovit o polițistă locală din Timișoara

ultraj

Bărbatul care a lovit o polițistă locală în luna decembrie a anului trecut a fost condamnat la închisoare cu executare pentru ultraj. Judecătoria Timișoara a publicat soluția în cazul femeii aflate în misiune care a fost agresată de un bărbat din Hunedoara, în Piața Victoriei din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat s-a electrocutat când scotea bani de la bancomat, în Hunedoara. Omul a ajuns la spital

Instanța a stabilit că G.N., în vârstă de 37 de ani, se face vinovat de săvârșirea infracțiunii de ultraj, prevăzută de articolul 257 din Codul penal, condamnându-l pe acesta la un an de închisoare cu executare și interzicerea unor drepturi.

Totul s-a întâmplat în data de 14 decembrie, aproape de miezul nopții, când o patrulă a Poliției Locale a observat, pe platoul din fața Operei, un bărbat care tulbura liniștea publică și agresa persoanele din zonă, fiind într-o avansată stare de ebrietate. Mai mult, acesta avea asupra sa și un cuțit. Bărbatul a devenit și mai agresiv în momentul în care polițiștii au vrut să-l controleze, lovind-o cu pumnul în fața pe o membră a echipajului. Agresorul a fost imediat imobilizat și încătușat de colegii acesteia, fiind predat la vremea respectivă polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor în ceea ce privește comiterea infracțiunii de ultraj.

„Potrivit art. 257 din Codul penal, amenințarea săvârșită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă, lovirea sau alte violențe, vătămarea corporală, lovirile sau vătămările cauzatoare de moarte ori omorul săvârșite împotriva unui funcționar public care îndeplinește o funcție care implică exercițiul autorității de stat, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu sau în legătură cu exercitarea acestor atribuții reprezintă infracțiune și se pedepsește cu închisoarea”, au precizat reprezentanții Poliției Locale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Înarmat cu un cuțit, a lovit o polițistă locală din Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *