În weekend s-a putut circula prin șantier, de luni se închide o stradă aglomerată din Timișoara. Șoferii trebuie să evite zona

restrictii circulatie

Vineri, nervii șoferilor care au ajuns cu mașina în centrul Timișoarei au fost puși la grea încercare. Bulevardul C.D.Loga era închis de la intersecția cu strada Patriarh Miron Cristea, spre primărie. La fel și sensul de circulație spre primărie de pe podul Mihai Viteazu.

CITEȘTE ȘI: Sfârșit îngrozitor pentru un bărbat din vestul țării. O glumă i-a adus o moarte oribilă

Cei care încercau să ajungă în zonă peste podul de la Maria aveau neplăcuta surpriză să vadă că nu pot face dreapta prin spatele fostei gradini de vară a cinematografului Capitol.

În aceste condiții bulevardul Vasile Pârvan a fost supra aglomerat, claxonatul a deveit sport local, iar tranzitarea zonei, un coșmar.

În weekend circulația a fost deschisă atât pe C.D. Loga cât și pe podul Mihai Viteazu, chiar dacă stratul de asfalt nu era turnat iar denivelările se întâlneau la tot pasul. Chiar și așa, s-a circulat lejer în zonă. De mâine însă, reintră în vigoare restricții de circulație în zona centrală.

Comisia de circulație a municipiului Timişoara a aprobat închiderea circulaţiei rutiere pe strada 20 Decembrie 1989, pe sensul dinspre bd. V. Pârvan spre bd. C.D. Loga, din 7 octombrie, de la ora 9.00, până în 9 octombrie, ora 24.00.
Măsurile sunt necesare pentru finalizarea lucrărilor de reparaţii efectuate pe drumurile municipale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *