În Timișoara, doar USR are voie cu bannere cât blocul!

De vreo două zile, pe fațada unui bloc din Timișoara a apărut un banner (mare, ce-i drept) cu Victor Ponta, președintele Pro România. Cum suntem în precampanie electorală, nu ar trebui să fie nicidecum un șoc, mai ales că bannere de dimensiuni similare sunt prezente de mai multă vreme în urbea de pe Bega.

CITEȘTE ȘI: 72 de noi cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore, în județul Timiș. Situația la nivel național e îngrijorătoare

Startul l-au dat cei de la USR, care au împânzit  orașul prin afișaje uriașe cu candidații la primărie și la consiliul județean, de a început lumea să se întrebe de unde are atâția bani un partid așa de tânăr. În fine, e problema internă a USR de unde încasează sume exorbitante pentru asemenea acțiuni, dar dubla măsură cu care USR acționează constant este scandaloasă.

Dominic Samuel Fritz, candidatul partidului pentru fotoliul de primar, s-a arătat deranjat de aparția banner-ului cu Victor Ponta și a luat atitudine pe o rețea de socializare. Pe candidatul USR îl supără faptul că și-a mai permis cineva să pună mesaje de asemenea dimensiuni, ca și când USR ar deține exclusivitate pe domeniul public pentru bannere cât blocul!

Nu contează  că  Dominic Fritz are  afișe mai mari la care nu mai poți numără etajele  și nici că acestea sunt mai multe decât atenționările de COVID 19, important este de ce și-a permis și președintele Pro România să aibă un asemenea afiș.

Îngrijorător pentru speranțele democrației din României este că acest partid, USR, manifestă o asemenea conduită în toate acțiunile întreprinse: doar ei au voie să aibă afaceri dubioase, să promită marea cu sarea și să-și pună bannere până la curcubeu. Restul, la pușcărie!

Ca să rămânem, însă,  destinși, trebuie spus că există, totuși, și cineva care iese foarte bine în urma acestei ieșiri a lui Fritz: Nicolae Robu, cu un zâmbet mai mare decât toate bannerele.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

11 thoughts on “În Timișoara, doar USR are voie cu bannere cât blocul!

 1. Domnule Florescu,

  Sunteți de toată jena. Nu îmi vine să cred că aduceți argumente de genul acesta… „Partid tânăr”. Știți dvs. toate finanțările, toată economia acestui partid? Ați citit toată postarea lui Dominic Fritz? S-a arătat deranjat in contextul in care s-a dovedit faptul că Ponta a plagiat. Dumneavoastră ați extras ce v-a picat bine. Va puteți numi jurnalist? Sunteți o rușine! Stau și mă gândesc, ce v-a trecut prin minte când ati scris niște adevăruri parțiale sau chiar minciuni? Conștiința dumneavoastră ce a zis? Oare ce câștigați dumneavoastră, sufletește vorbind, daca mințiți?

  1. Mah Iulian, eu cred că tu esti chiar ”Domniq” SaMuiel Fritz von Djurok. Mai răsfirati mai baieți, mai răsfirați.
   Ați luat metehnele PSDului (vedeți istoria PCR). Cine nu-i cu voi e dușman de moarte. Nu suportați critica.
   Aveți toată compasiunea oamenilor care vor vota dreapta.
   Timișoara a fost întotdeauna cu dreapta. Voi USR – ul sunteți stânga radicalizată, săraci la pungă și la minte.
   Somn ușor.

 2. Îmi pare rău despre dumneavoastră, domnule Florescu! Vă lipsește imparțialitatea în redactarea articolelor și se vede de la un km preferința dumneavoastră în funcția de primar al Timișoarei!
  Ați interpretat intr-un mod total greșit postarea de pe Facebook a lui Dominic Fritz, făcând aluzie la un presupus monopol publicitar. Domini Samuel Fritz s-a referit strict la mesajul ipocrit pe care îl transmite afișul Pro România, cu Victor Ponta, plagiator al unui doctorat. Singura referință la prezența și dimensiunile afișului o face Raoul Trifan („Nu credeam că o să mai prind ziua când Ponta mă va privi de pe zidurile unui bloc. ”).
  Îmi pare rău pentru mentalitatea pe care o „introduceți printre rânduri” influențând negativ și nedemocratic gândirea cititorilor dumneavoastră!

 3. Florescu scrie ce i se plătește, nu vă mai agitați. Și mai la concret, scrie ce îi plătește psd să scrie. Așa că dacă îl atacă pe Fritz, însemnă că psd simte că i se apropie funia de par

  1. nu inteleg de ce ma numiti postac? locuiesc in Giroc, din pacate nici nu pot vota pentru Fritz. ma intreb, nu va enerveaza cand cineva minte, spune adevaruri partiale, etc.? daca as zice o prostie despre dumneavoastra, ati fi de acord? asa pare… va place sa inghititi minciuni. ati citit postarea lui Fritz despre Ponta pe facebook? v-ati informat putin? mai sunt „postaci” care pot lua apararea chiar si celor din psd/pnl atunci cand li se face o nedreptate…ca sa raspund la toate intrebarile – nu primesc niciun post si nicio prima. va rog, nu imi plangeti de mila. nu vreau sa imi planga de mila unul cara inghite minciuni si este de acord cu asta. va doresc multa inteligenta si spirit civic!

 4. Nu cxred ca este oportun pentru nici un partid ca sa punem poze pe domeniul public cu persoane dovedite ca plagiatori. cred ca PRO R ar trebui sa gande3asca profund ce avantaje ii aduce imaginea la care se face referire in articol mai ales ca se di8scuta FARA PENALI.. i Parlament. Corect povestea VP) ( fara I) ar trebui sa se inchida cu un proces penal cu condamnare clara este parerea mea. Altfel di PONTA este un simpatic , dar atat.

 5. Dl. Florescu, nu puteti să faceți o analiză pe text? Se învață in gimnaziu. Când vă referiți la „afaceri dubioase ” aveți și probe? Sau e doar așa….de amorul artei. Până și puștii in parc știu că Dominic nu a făcut promisiuni. Vă sfătuiesc să-l urmăriți mai atent, poate o să vă fie cu folos la următoarele articole…

 6. Nu posterul este problema, ci persoana de pe el. Nu a comentat nimeni despre bannerele la fel de mari cu Dl. Craina, așa că haideți să nu ne prefacem că nu am înțeles despre ce este vorba. Articolul este de toată jena, in orice caz.

 7. În concluzie:
  MUIE, MUIE psd și tuturor fanilor și fanfaronilor săi, fără număr ca cum(!)le
  place lor, că tot maneliști or fost și mai îs încă!…

Lasă un răspuns