În Timiș, PSD pierde un primar longeviv. Nu va mai candida

bociu

Sabin Bociu, unul dintre primarii cu cel mai greu cuvânt de spus în PSD Timiş, a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat în fruntea comunei Jebel.

CITEȘTE ȘI: Robu, aproape de a nu mai candida pe listele PNL!

„Am 20 de ani de când sunt primar, am prins cinci mandate, o perioadă frumoasă, din care am învăţat multe. A venit timpul să îi lăsăm pe cei mai tineri să conducă, este nevoie de entuziasm, de un suflu proaspăt. Acesta este curentul actual şi trebuie să avem toţi tăria să-l urmăm, fie că ne place, fie că nu. Rămân, însă,  alături de partid, să nu se înţeleagă altceva. Voi susţine PSD în toate acţiunile sale şi chiar doresc să candidez pentru un mandat de consilier judeţean. Mă gândesc că poate este utilă experienţa mea”, a declarat primarul din Jebel.

Sabin Bociu  a fost una dintre vocile cele mai virulente din PSD Timiş, trezind chiar uluială, în urmă cu aproape doi ani, când a luat o poziţie tranşantă împotriva lui Liviu Dragnea. La Primăria Jebel, la alegerile din vară, din partea PSD va candida Cristian Rusu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “În Timiș, PSD pierde un primar longeviv. Nu va mai candida

  1. Domnu bociu știa ca nu mai este dorit, psd a făcut puține lucruri în cinci mandate pentru jebeleni și astfel a hotărât sa plece asemeni unui las, lăsând candidatura lui rusu Cristian, un tânăr dospit în lada cu zestre a PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *