În Timiș nu a început încă amenajarea centrului de depozitare a vaccinului anticoronavirus. Pregătiri pentru campania de imunizare

coronavirus vaccin 2

Autoritățile din Timiș nu au început, deocamdată, amenajarea centrului  regional de depozitare a vaccinului anti-COVID 19.

Centrul regional de depozitare a vaccinului ar urma să fie găzduit de Spitalul Militar din Timișoara, unde trebuie asigurate condiții speciale pentru păstrarea vaccinului, având în vedere că acesta trebuie depozitat la temperaturi extrem de scăzute.

Prefectul Liliana Oneț a explicat pentru Radio Timișoara ce demersuri se fac în această perioadă pentru pregătirea campaniei de vaccinare:

“Suntem în stadiul în care, la nivelul județului Timiș, trebuie să stabilim centrele de vaccinare. Vor funcționa 32 de astfel de centre de vaccinare. În plus, vor mai exista 5 centre de vaccinare în unitățile sanitare care vor fi destinate, în primul rând, personalului propriu. Vor exista și puncte mobile de vaccinare iar acestea vor fi destinate căminelor pentru îngrijirea persoanelor vârstnice sau a celor cu dizabilități”, spune Liliana Oneț.

Totodată, prefectul de Timiș a precizat că a dispus primarilor din județ să identifice locurile în care pot fi înființate centre de vaccinare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “În Timiș nu a început încă amenajarea centrului de depozitare a vaccinului anticoronavirus. Pregătiri pentru campania de imunizare

  1. Sperăm că nu încep și la tema asta discuții interminabile și se găsește mai repede o soluție că de discuții și dezbateri suntem sătui!!!

Lasă un răspuns