În plin haos financiar, un șef din Colterm a solicitat mărirea salariului verișorului directorului adjunct Emil Șerpe!

colterm 7

Mânuitorii robinetelor de bani din Colterm, despre care vorbea Dominic Fritz în ziua în care anunța demisia lui Bogdan Nanu din funcția de director general, n-au intrat în hibernare. Dimpotrivă. În plin scandal generat de devalizarea companiei locale de termoficare sub aparența respectării legislației, inițiații din Colterm își văd în continuare de treabă.

Astfel, pe biroul noului director general, Petre Nenu, a aterizat recent o cerere de mărire de salariu. Semnatarul solicitării este Adrian Faur, director Servicii Marketing, care pledează pentru mărirea salariului șefului Sector Stație Sortare, Ioan Vădrariu.

Într-un veritabil laudatio, domnul Faur – unul dintre cei ajunși șefi în Colterm în timpul administrației liberale – îl prezintă pe Ioan Vădrariu drept un om care sfințește locul: „(…) și-a îndeplinit cu conștiinciozitate obligațiile de serviciu, dovedind o deosebită putere de muncă, fiind capabil de reale performanțe în activitatea sectorului. Este o persoană inteligentă, muncitoare și foarte motivată, capabilă să găsească mereu cea mai bună soluție la problemele apărute (…) are un stil de lucru profesionist, încrezător și o atitudine proactivă, oferind mereu soluții potrivite, datorită capacității de previzionare și gândire în ansamblu”.

Ceea ce a uitat Adrian Faur să menționeze în descrierea făcută acestui Messi al sortării deșeurilor este că omul are și un pedigree excepțional: Ioan Vădrariu este verișorul lui Emil Șerpe, director general la Colterm în ultimii ani ai epocii Nicolae Robu și actual director adjunct al companiei. Despre apariția lui Vădrariu, fără concurs, în organigrama Colterm-ului a scris, la vremea respectivă, www.pressalert.ro („<<MERITOCRAȚIE>>. Verișorul directorului general al Colterm, noul șef al stației de sortare„, 8 noiembrie 2018).

L-am contactat marți dimineață pe directorul general al Colterm, Petre Nenu, pentru a-l întreba dacă va aproba cererea lui Adrian Faur de mărire a salariului lui Ioan Vădrariu. Răspunsul a fost categoric: NU! Mai mult, domnul Nenu a precizat că nu este mulțumit de activitatea desfășurată la stația de sortare a deșeurilor și că „performanțele” expuse în cerere nu au nici o legătură cu realitatea, iar dacă va fi să aprobe vreo mărire de salariu, aceasta va viza muncitorii din producție, care au salariul minim pe economie, nicidecum personalul cu funcții de conducere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “În plin haos financiar, un șef din Colterm a solicitat mărirea salariului verișorului directorului adjunct Emil Șerpe!

  1. Felicitari.. Muncitorii din productie..
    Acolo..la eii sa se mai uite cineva..
    Desigur ca este un heirup mai mare sa platesti 150 / 200 de persoane cu un spor (10/ 50 de lei)..decat un pupin…cu..rist.. o singura data cu 1000 de lei..sau cat o fii..

  2. Corect domnule director Petre Nenu. Din cauza acestor șefi angajați pe salarii mari și fără concurs, noi muncitorii am ajuns sa nu ne mai luăm salariile la timp. Astăzi 09.03.2021 trebuia sa ne primim banii. Nu i-am primit. Pt început de mandat de ce nu faceți un calcul cât combustibil se arde cu deplasarile acestor „sefi” cu mașinile de servici acasă? La salariile pe care le au chiar nu-şi permit sa vina cu mașinile personale? Și apropo,  domnul Şerpe unde este plecat în delegație? 

  3. Verificati cat se fura la statia de sortare! Verificati cate masini intra sa descarce clandestin contracost taxa pe masina este 150-250 lei aprox 10000eur bani ce se impart de jos in sus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *