În numele tatălui!

Raducanu Timisoara

În toamna anului 2008, Ion Răducanu era președinte al PSD Timișoara și lider al consilierilor locali social-democrați. Într-o ședință de plen intrată în istorie, Răducanu a făcut opinie separată față de linia partidului, provocând un scandal monstruos, care nu a rămas fără urmări.

În mai puțin de 48 de ore, o parte a conducerii PSD Timiș s-a întrunit într-o ședință convocată de urgență, executându-l pe dizident la foc automat. ”M-au dat afară 13 nemernici”, declara, ori de câte ori avea ocazia, Ion Răducanu, mai puțin după ce a bătut iarăși palma cu PSD, în 2012.

Istoria se repetă și asistăm la o scenă similară celei din 2008. Tot un pesedist ”cu greutate”, Traian Stoia, iarăși într-o ședință a consiliului local, a votat invers de cum stabilise partidul. Se va repeta scenariul din 2008?

Ironia sorții face ca ”dizidentul” să fie judecat, printre alții, chiar de… fiul victimei din 2008, Sebastian Răducanu! Avem de-a face cu o răsturnare de situație mai mult decât spectaculoasă, ca într-un scenariu de film: peste ani, fiul victimei ajunge în postura de calău!

Ce va face Sebastian Răducanu în cazul lui Traian Stoia? Va propune excluderea sa din partid, pentru ca, apoi, să îi spună părintelui ”Da, tată, te-am răzbunat!” sau va îngropa scandalul, spunându-i lui Ion Răducanu ”Nu, tată, eu nu sunt un nemernic!”?

Deznodământul ar putea fi punctul culminant al unui film de acțiune, așteptat cu sufletul la gură, cu un titlu încărcat de emoție: ”În numele tatălui!”.

În politică, însă, nu e ca-n filme și, din păcate pentru farmecul scenariului, Sebastian Răducanu nu este actorul principal care poate oferi deznodământul așteptat cu sufletul la gură.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “În numele tatălui!

  1. Mutălău oligofren și bețiv care nu a lucrat o zi în viață lui amară, adică sebi Răducanu să se care la birtu lui de cocalari…secatura

  2. Ce aparitie are la Tv de crezi ca a fost cel putin presedintele Romaniei.Mai ales cand se ridica depe scaun si spune ce minuni a facut in Timis ca prefect.Caraghiosul de el.Oare nu-si da seama ce penibil a devenit ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *