UPDATE. În comă la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce a fost bătut în complexul studenţesc

bataie

Sâmbătă spre duminică, un tânăr de 29 de ani a fost bătut cu bestialitate în Complexul Studenţesc, la ieşirea dintr-un club, de patru indivizi.

Imediat după incident, agresorii au fost identificaţi, fiind vorba de tineri cu vârste între 18 şi 22 de ani, trei din Orţişoara şi unul din Timişoara. Victima fusese în oraş, împreună cu un prieten şi, la ieşirea din local, din greşeală, l-ar fi atins pe unul dintre agresori.

CITEŞTE ŞI:

Artiști europeni și americani se întâlnesc la umbra statuii lui Decebal

Aceştia l-au urmărit pe băiat şi la câţiva metri de local l-au bătut, lasându-l într-o baltă de sânge, după care s-au făcut nevăzuţi.

După incident, ambulanţa a sosit imediat, iar echipajul trimis la faţa locului s-a chinuit zeci de minute să stabilizeze victima.

Luni, medicul Ovidiu Bedreag, şeful secţiei ATI din cadrul Spitalului Judeţean Timiş, ne-a declarat: „Prognosticul victimei este extrem de prost. Tânărul este în comă şi prezintă multiple dilacerări, contuzii şi o hemoragie masivă în substanţa cerebrală. Cred ca victima a fost lovită cu picioarele în cap”.

Trei dintre agresori au prinşi imediat, iar cel de-al patrulea suspect a fost şi el găsit mai târziu. Luni, cei patru făptaşi au fost prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE

Poliţiştii au reuşit să-l prindă şi pe cel de-al partulea agresor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “UPDATE. În comă la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce a fost bătut în complexul studenţesc

  1. MIRELA, scumpi, ai gresit rubrica. Daca e liber la castiguri, de ce nu tii tu banii pentru tine? Lasa-ne pe noi, cititorii Renasterii online, in pace. Nici noi nu-ti facem nimic. Termina cu prostiile astea de „oferte” si spune-i sefului tau, cel care te instiga sa publici in ziare, sa-si caute alti fraieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *