În ce zone din Timișoara se află cei mai mulți hoți sau oameni ai străzii

Polițiștii locali, împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, au continuat acțiunile care au loc periodic în primul rând pentru prevenirea furturilor din buzunare și poșete, dar și pentru a lua măsurile legale în cazul altor fapte de natură contravențională care pot avea loc în mijloacele de transport ori în stațiile acestora.

CITEȘTE ȘI: Zăpadă de 4 metri la munte. Imagini ireale pe Transalpina, în luna mai (Video)

Acțiunile Poliției Locale sunt organizate alternativ, atât cu jandarmii, cu lucrătorii Societății de Transport Public Timișoara, dar și pe cont propriu, tocmai pentru a descurja astfel de fenomene cât și alte fapte de natură contravențională sau infracțională care pot avea loc în stațiile STPT, dar și în tramvaie, troleibuze sau autobuze.

Polițiștii locali au aplicat de altfel, atât în cadrul acțiunilor comune, cât și în cadrul patrulărilor proprii, un număr de 184 sancțiuni contravenționale în ultima lună, pentru fapte prevăzute de Legea 61/1991 republicată, precum provocare ori participare la scandal, consum de alcool, refuzul de legitimare şi aruncarea de chiștoace, ambalaje etc, fapte prevăzute de HCL 371/2007.

De asemenea, au fost luate și măsurile legale în cazul persoanelor care apelează la mila publică în mijloace sau în stațiile acestora.

Cele mai multe probleme au fost depistate în zone precum Piața Traian, Timișoara 700, 3 August 1919, Catedrala Mitropolitană și Complexul Studențesc.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns