În atenția părinților! O campanie prin care se vrea, treptat, eliminarea cadourilor oferite în unitățile școlare

Comunitatea INACO (Iniţiativa pentru competitivitate) dorește să pună o limită asupra cadourilor care se oferă cadrelor didactice în școli, astfel că reprezentanții comunității au avut o întâlnire ieri, 22 august, cu secretarul de stat Ionel Florian Lixandru de la Ministerul Educaţiei Naţionale pentru a discuta, printre altele, și despre campania „Stop cadourilor în şcoli”, începută de anul trecut, a cărei continuare și dezvoltare se dorește și  anul acesta.

INACO a anunțat că anul trecut s-a înregistrat o creștere a cuantumului cadourilor cu ocazia fiecărei sărbători, valoarea crescând la 200 de lei/copil în Bucureşti.

Reprezentanții INACO doresc prin campania mai sus menționată ca, împreună cu Ministerul Educaţiei Naţionale, cu societatea civilă, cu asociaţiile de părinţi şi cu directorii de şcoli să încerce să schimbe mentalitatea oamenilor când vine vorba de cadourile oferite în unitățile școlare. În acest sens, ei speră ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți părinți

INACO reia propunerea lansată în 2017 către MEN de a crea un sistem de alertă on-line şi telefonic unde părinţii să poată semnala aceste lucruri.

specialarad.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “În atenția părinților! O campanie prin care se vrea, treptat, eliminarea cadourilor oferite în unitățile școlare

  1. Ce timpenie,doar nu cer profesorii cadou.Daca astia n-au ce face,ar fi mai util sa se ocupe de genocid alimentar promovat la noi cu acordul autoritatilor.

Lasă un răspuns