Importanța asigurărilor în agricultură

Importanța asigurărilor în agricultură

Cu o activitate dinamică și în plină dezvoltare în domenii precum construcția de drumuri, energie regenerabilă, comerț, zootehnie sau agricultură, Janko Zifceak, co-fondator al grupului Maxagro a vorbit, în această săptămână, în conferința Asigurările, instrument de protecție, dar și de dezvoltare economică, organizată la Timișoara de către Ziarul Financiar și Omniasig.

„Fără asigurări nu poți să ai o afacere sănătoasă, o afacere sigură. Nu poți fi în siguranță pe termen mediu sau lung, dacă nu ești asigurat pentru riscuri care ne pândesc în fiecare zi și pot să apară oricând. Poți să ai o afacere prosperă care – dacă nu ai o asigurare – se poate ruina în cazul în care se întâmplă ceva. Chiar dacă ai un cost cu aceste asigurări, diminuezi riscurile. Noi suntem asigurați în proporție de 90 la sută pentru bunuri”, a spus, în conferință, Janco Zifceak, co-fondator al grupului Maxagro.

Depozitarea, un alt domeniu acoperit de grupul Maxagro, exemplifică perfect rolul de protecție al asigurărilor.

„Gândiți-vă că avem la rezerva de stat un contract de 37.000 de tone. Vă dați seama că această rezervă nu poate fi în risc, în caz de calamitate. Se bazează pe produsele depozitate la tine”, a mai spus Janko Zifceak.

Importanța asigurărilor în agricultură

În rândul vorbitorilor la conferință s-au mai aflat specialiști în domeniu finanțelor, antreprenori, profesori universitari, reprezentanți ai instituțiilor publice. Aceștia au discutat despre situaţia pieţei asigurărilor din regiunea Banat, despre rolul asigurărilor în economia românească și dezvoltarea pieței financiare, despre colaborarea dintre companiile de asigurări, brokeri și mediul de business.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *