Impas în negocierile pentru parcarea din centru

În urmă cu aproape doi ani, Primăria Timișoara și Universitatea de Vest au început negocierile pentru un teren din zona străzii Oituz.

În locul fostei popote care aparține acum instituției de învățământ superior, municipalitatea ar urma să ridice o parcare supraterană cu zece niveluri, care ar rezolva problema parcărilor din zona centrală, după ce demersurile unei construcții similare lângă magazinul Bega au eșuat.

Universitatea ar dori să facă un schimb, dar, în timp ce municipalitatea oferea clădirea Primăriei Vechi din Piața Libertății, cealaltă parte ar fi dorit-o pe cea a Colegiului Tehnic „Emanuil Ungureanu”.

Nu s-a ajuns, deocamdată, la nici un rezultat. „Sunt nemulțumit de negocierea cu Universitatea de Vest pentru aducerea în patrimoniul primăriei a bucății de teren de la intersecția cu strada Oituz, iar acum am dorit să pun o presiune suplimentară și am fixat ca termen data de 15 februarie.

De vreo doi ani discutăm, iar timpul trece fără nici un rezultat. Timișoara are nevoie de o parcare în zona centrală, acel loc este ideal și de aceea m-am focalizat pe el”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timișoarei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Impas în negocierile pentru parcarea din centru

  1. Daca pentru parcarea din spatele magazinului Bega nu s-a prezentat nici un investitor pe motiv ca nu va avea clienti cine va investi la Oituz intr-o parcare la distanta dubla fata de centru? Romanul este atat de lenes incat ar dori sa coboare din masina chiar intr-o parcare de sub fantana cu pesti!

  2. Dar saptamana trecuta tov primar spunea ca totul este discutat si convenit cu Universitatea, ramanand de clarificat cateva aspecte minore, si ca poate incepe amenajarea noii parcari.
    Si acum spune ca de fapt de doi ani s-au blocat discutiile pentru ca Universitatea nu e de acord.
    Si atunci cine minte , ca sa zic asa si nu altfel ?

Lasă un răspuns