„Îmi asum toate înjurăturile”. Mesajul cutremurător al unui polițist, după ce un tată și fiul lui au murit într-un accident înfiorător pe DN6

"Îmi asum toate înjurăturile". Mesajul cutremurător al unui polițist, după ce un tată și fiul lui au murit într-un accident înfiorător pe DN6

Ieri, un bărbat de 65 de ani și fiul său de 37 de ani, ambii din municipiul Orșova, și-au găsit sfârșitul într-un accident înfiorător pe DN 6, în zona viaductului Pădina din Mehedinți. Nenorocirea s-a produs după ce tatăl a depășit neregulamentar, a intrat cu mașina pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un TIR. În urma tragediei, un polițist de la Rutieră a transmis un mesaj cutremurător pe Facebook, conform observatornews.ro.

„Atunci când ne grăbim nu realizăm faptul că acea depășire neregulamentară care ne poate scurta drumul cu maxim 5 minute, ne poate scurta de fapt viața! „. Sunt cuvintele lui Robert Popa, polițist de rutieră în cadrul IPJ Mehedinți, care, în urma nenorocirii de ieri, a transmis un mesaj pentru toți șoferii care „depășesc neregulamentar sau merg cu viteză peste limita legală”.

Redăm mai jos, integral, mesajul postat pe Facebook pe Robert Popa:

„Atunci când îi mai înjurați pe polițiștii rutieri care sunt la datorie și îi sancționează pe cei care depășesc neregulamentar sau merg cu viteză peste limita legală, să vă amintiți această fotografie. Dacă nu v-ați dat seama ce se află sub acele două folii izoterme de culoare galbenă, întinși pe asfaltul ud, în fața mașinii de la SMURD, vă zic eu: un tată și fiul său! Atunci când ne grăbim nu realizăm faptul că acea depășire neregulamentară care ne poate scurta drumul cu maxim 5 minute, ne poate scurta de fapt viața! Îmi asum toate înjurăturile pe care le primesc atunci când suspend un permis, chiar dacă înjurăturile vin doar de la oamenii cu o educație precară.

Îmi permit să afirm asta după 3 ani de poliție rutieră în care am oprit tot felul de indivizi și am concluzionat că omul educat și cinstit întotdeauna își va asuma greșeala și nu se va contraria cu agentul constatator în timp ce “bombardierul” mereu se va contraria, invocând tot felul de scuze și apelând la tot felul de pile, cunoștințe și relații. Atunci când mai vedeți polițiști rutieri și treceți pe lângă ei să nu îi mai considerați “pândari”, ci să fiți recunoscători că datorită lor ajungeți în singuranță acasă!”, a scris Robert Popa, agent de poliție din cadrul IPJ Mehedinți.

Foto: ISU Mehedinți/ Facebook


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *